Suomenruotsalainen ylioppilaslakki

82,00 183,00 

Suomessa käsin valmistetun ylioppilaslakin päällikangas on puuvillasamettia, lippa juhlavaa lakeerinahkaa ja hikinauha nahkaa. Malli poikkeaa hieman suomenkielisten lakista: lipassa on kanttaus, päällinen on hieman leveämpi ja vuori on  sini-kelta-valkoinen Nylands Nation mallia.

Wahlmanin YO-lakki  kestää läpi koko elämän juhlasta juhlaan, ja se voidaan tarvittaessa korjata, suurentaa tai pienentää, sillä lakkimme on tehty ompelemalla, ei liimaamalla.

Suuntaa-antavista lyyramallikuvista voit vertailla erikokoisia lyyria keskenään. Muissa kuvissa lakkeihin on asennettuna 22 mm kullattua hopeaa oleva lyyra.

Katso mittausohjeet, jotta saat juuri sinulle sopivan lakin.

Lakki

Lakkilyyra

Suomenruotsalaisissa lakeissa käytetään 21 mm:n lyyraa. IB-lukiosta valmistuneet käyttävät IB-lyyraa. Valitse lyyra ja klikkaa kuvaketta, niin näet sen isona.

1049 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 126-1 Osasto:

Päällinen: valkoinen puuvillasametti
Reuna: musta sametti
Vuori: sini-kelta-valkoinen, polyesteri
Lippa: aitoa nahkaa
Hikinauha: aitoa nahkaa
Viimeistely: perinteinen muotoon höyrytys
Lyyra: Tämän tuotepaketin yhteydessä valitsemasi lyyra toimitetaan valmiiksi lakkiin asennettuna.  Jos sinulla on jo lyyra ja asennat sen itse, voit ostaa pelkän lakin ilman lyyraa erillistuotteena tästä.
Hoito-ohjeet: ei pestävä

Paino0,3 kg (kilogramma)

Lakki

Koko (cm)

52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

Lakkilyyra

Malli ja materiaali

22 mm suomenruotsalainen 14 kr kulta, 22 mm suomenruotsalainen kullattu hopea, 22 mm suomenruotsalainen messinki, 16 mm IB kullattu hopea, Ei lyyraa