Suomenruotsalainen vegaaninen kaksoistutkintolakki

82,00 183,00 

Vegaaninen kaksoistutkintolakki ei sisällä eläinperäisiä materiaaleja: lippa on keinonahkaa ja hikinauha sekoitekangasta. Lakki on muuten samanlainen kuin suomenruotsalainen vegaaninen ylioppilaslakki, mutta samettibandon väri on mustan sijaan tummanvioletti. Kaksoistukintolakkia käyttävät sekä ammatillisen koulutuksen että ylioppilastutkinnon yhtäaikaa suorittaneet.

Wahlmanin kaksoistutkintolakki kestää läpi koko elämän juhlasta juhlaan.  Se voidaan tarvittaessa korjata, suurentaa tai pienentää, sillä lakkimme on tehty ompelemalla, ei liimaamalla.

Suuntaa-antavista lyyramallikuvista voit vertailla erikokoisia lyyria keskenään. Muissa kuvissa lakkeihin on asennettuna 21 mm kullattua hopeaa oleva lyyra.

Katso mittausohjeet, jotta saat juuri sinulle sopivan lakin.

Lakki

Lakkilyyra

Suomenruotsalaisissa lakeissa käytetään 21 mm:n lyyraa. IB-lukiosta valmistuneet käyttävät IB-lyyraa. Valitse lyyra ja klikkaa kuvaketta, niin näet sen isona.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2008-2-1 Osasto:

Päällinen: valkoinen puuvillasametti
Vuori: polyesteri
Reuna: musta sametti
Lippa: keinonahka
Hikinauha: sekoitekangas
Viimeistely: perinteinen muotoon höyrytys
Lyyra: Tämän tuotepaketin yhteydessä valitsemasi lyyra toimitetaan valmiiksi lakkiin asennettuna. Jos sinulla on jo lyyra ja asennat sen itse, voit ostaa palkän lakin ilman lyyraa erillistuotteena tästä.
Hoito-ohje: ei pestävä

Paino0,3 kg (kilogramma)

Lakki

Koko (cm)

52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

Lakkilyyra

Malli ja materiaali

22 mm suomenruotsalainen 14 kr kulta, 22 mm suomenruotsalainen kullattu hopea, 22 mm suomenruotsalainen messinki, 16 mm IB kullattu hopea, Ei lyyraa