Suomalainen vegaaninen kaksoistutkintolakki

79,00 160,00 

Tuote valitettavasti loppu väliaikaisesti verkkokaupasta materiaalitoimituksista johtuvien ongelmien vuoksi. 

Käsin Suomessa valmistetun kaksoistutkintolakin päällikangas on puuvillasamettia, lippa keinonahkaa ja hikinauha sekoitekangasta. Lakki on muuten samanlainen kuin suomalainen vegaaninen ylioppilaslakki, mutta samettibandon väri on mustan sijaan tummanvioletti. Kaksoistukintolakkia käyttävät sekä ammatillisen koulutuksen että ylioppilastutkinnon yhtäaikaa suorittaneet.

Wahlmanin kaksoistutkintolakki kestää läpi koko elämän juhlasta juhlaan.  Se voidaan tarvittaessa korjata, suurentaa tai pienentää, sillä lakkimme on tehty ompelemalla, ei liimaamalla.

Suuntaa-antavista lyyramallikuvista voit vertailla erikokoisia lyyria keskenään. Muissa kuvissa lakkeihin on asennettuna 16 mm kullattua hopeaa oleva lyyra.

Katso mittausohjeet, jotta saat juuri sinulle sopivan lakin.

Lakki

Lakkilyyra

Suomenkielisten lakissa käytetään joko 14 tai 16 mm:n lyyraa. IB-lukiosta valmistuneet käyttävät IB-lyyraa. Valitse lyyra ja klikkaa kuvaketta, niin näet sen isona.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 200-2-1 Osasto:

Päällinen: valkoinen puuvillasekoite-samettikangas
Vuori: sini-valkoinen, polyesteri
Reuna: tumman violetti sametti
Lippa: aitoa nahkaa
Hikinauha: aitoa nahkaa
Viimeistely: perinteinen muotoon höyrytys
Lyyra: Tämän tuotepaketin yhteydessä valitsemasi lyyra toimitetaan valmiiksi lakkiin asennettuna.  Jos sinulla on jo lyyra ja asennat sen itse, voit ostaa pelkän lakin ilman lyyraa erillistuotteena tästä.
Hoito-ohje: ei pestävä

Paino0,3 kg (kilogramma)

Lakki

Koko (cm)

52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

Lakkilyyra

Malli ja materiaali

14 mm suomalainen 14 kr kulta, 14 mm suomalainen kullattu hopea, 16 mm suomalainen 14 kr kulta, 16 mm suomalainen kullattu hopea, 16 mm suomalainen messinki, 16 mm IB kullattu hopea, Ei lyyraa